Search
Close this search box.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

Alleen 100% gloednieuwe en goederen die rechtstreeks door de fabrikant worden geleverd, worden vermeld op de website van Horlogewinkel.com.

Wij werken samen met verschillende internationale (horloge) zaken en kopen gezamenlijk grote partijen horloges in. Ook hebben wij geen fysieke winkel in een dure winkelstraat. Hierdoor hebben we lagere kosten en kunnen we u zo een zeer scherpe prijs bieden!

Indien je horloge een probleem heeft, kunnen wij de volledige ondersteuning bieden waarop je recht hebt.

Neem gewoon contact met ons op via [email protected].

Ja, alle horloges zijn voorzien van gloednieuwe batterijen. Deze worden in de fabriek door de fabrikant gemonteerd en door ons nogmaals handmatig gecontroleerd. Jouw horloge is klaar om te dragen zodra je het ontvangt!

Levering en retourneren

Horlogewinkel levert producten aan Nederland, België en Duitsland en streeft ernaar om binnen twee of drie werkdagen na het plaatsen van de bestelling te leveren.*

Verzending is gratis! Alleen retourneren is niet kosteloos.

Ja, natuurlijk kan dat. Klik eenvoudig op het vakje “Afleveren op een ander adres” en vul de details in zodat we kunnen doorgaan met de verzending en levering van uw artikelen naar het adres dat door jou is opgegeven.

Artikelen worden verzonden door PostNL. De overgrote meerderheid van de bijgehouden artikelen zal respectievelijk de volgende dag of binnen twee werkdagen aankomen, maar dit is geen gegarandeerde service de volgende dag.

De meeste horloges die beschikbaar zijn via Horlogewinkel worden verzonden op dezelfde werkdag dat de bestelling wordt geplaatst voor 17:00.

Het kan dat sommige producten een langere levertijd hebben en dat geven we netjes aan op de product pagina. Tenzij het product op voorraad is wordt dit uiteraard voor 17:00 besteld volgende werkdag geleverd.

Uiteraard krijg je direct een track & trace code per mail gestuurd.

Je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen om de status van je bestelling te volgen op [email protected]

De overgrote meerderheid van de artikelen komt op tijd aan; er zijn echter af en toe vertragingen bij de verzending. Binnenlandse bestellingen zullen altijd binnen een paar dagen verschijnen, maar als je artikel na 7 werkdagen nog niet is aangekomen, stuur dan een e-mail naar [email protected]. We zullen een verloren in post-claim beginnen en u onmiddellijk een vervanging of terugbetaling verstrekken.

Bestellingen en kosten

Onze ervaren inkoopexperts doen er alles aan om een ​​productportfolio te creëren dat geschikt is voor klanten met verschillende smaken en achtergronden. Dit betekent dat ze zorgvuldig de stijlen kiezen die beschikbaar komen in onze e-shop, uit nieuwe, huidige of liquidatiecollecties van de merken, en hoeveelheden kopen waarmee we de producten tegen een zeer concurrerende prijs kunnen aanbieden.

U kunt alleen als geregistreerde gebruiker een bestelling plaatsen bij Horlogewinkel. Een account is dus noodzakelijk om onze transactie te beschermen en ervoor te zorgen dat deze voor beide partijen op de veiligst mogelijke manier wordt uitgevoerd. Houd er rekening mee dat het aanmaken van een account en deelname aan onze mailinglijst ervoor zorgt dat u in aanmerking komt voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven en dat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws uit de branche, modetrends en aanbiedingen plus exclusieve incentives voor abonnees. U kunt uw abonnement op elk moment annuleren door ons een e-mail te sturen op: [email protected]

Er is geen minimale bestelwaarde vereist in onze online winkel.

Als u een bedrijfsevenement of andere bedrijfsgerelateerde activiteit moet ondersteunen of als u meer dan vijf artikelen tegelijk wilt kopen, neem dan rechtstreeks contact met ons op via [email protected]. We volgen speciale procedures voor de bovenstaande gevallen wanneer u in aanmerking komt voor speciale prijzen en verdere kortingen. Het kan echter zijn dat we wat aanvullende informatie van uw kant nodig hebben voor verzending en levering om ervoor te zorgen dat de artikelen worden gericht aan een consument en niet aan een bedrijf in de handel in horlogeverkoop. Horlogewinkel levert niet aan mensen of bedrijven die de bij ons gekochte horloges willen doorverkopen. Dit zijn noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om het hoofd te bieden aan grijze marktfenomenen.

U kunt betalen via iDeal, Bancontact, Sofort.

Het is altijd veilig om te winkelen bij Horlogewinkel.com. We gebruiken Mollie.com en de meest vertrouwde betalingsprovider. We gaan zorgvuldig om met de gevoelige gegevens van onze klanten. We bewaren geen kaart- of andere betalingsgegevens, omdat we volledig voldoen aan de AVG. 

Coupons worden u aangeboden om uw ervaring nog aangenamer te maken of om u te belonen voor herhalingsaankopen. Kies uw artikelen, ga verder met afrekenen en typ of kopieer/plak uw couponcode in het daarvoor bestemde veld. Dien uw bestelling in om het uiteindelijke bedrag te zien waarop uw promotiekorting is toegepast.

Product retourneren

Je hebt het recht om van gedachten te veranderen en een artikel dat je hebt gekocht te retourneren en een terugbetaling aan te vragen binnen 30 dagen na het plaatsen van je bestelling. Het artikel moet ongedragen, onbeschadigd en in originele staat zijn met het formulier voor retourautorisatie. Via het klantenportaal kan je een retour aanmaken en het pakket naar ons terugsturen. Uiteindelijk zal het aankoopbedrag minus het verzendkosten afhankelijk van het land, binnen enkele dagen terug worden gestort mits het voldoet aan onze retourvoorwaarden. 

De retourvoorwaarden lees je hier:
https://horlogewinkel.com/retourneren/

Voor vragen kan je ons altijd contacteren op [email protected]

99% van de terugbetalingen wordt verwerkt op de dag dat het artikel aan ons wordt geretourneerd, maar tijdens piekperiodes kan het iets langer duren voordat sommige terugbetalingen zijn verwerkt. Houd er rekening mee dat het tot 7 werkdagen kan duren voordat terugbetalingen zijn verwerkt. Als je na 7 werkdagen je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]. Je wordt terugbetaald via de methode die je hebt gekozen voor je oorspronkelijke betaling. Houd er rekening mee dat om Mollie.com uw terugbetaling te laten verwerken, de betaling van uw kant op onze relevante rekening moet zijn ontvangen. Hiervoor kan geen restitutieproces worden gestart.

Mocht dit onwaarschijnlijke geval zich voordoen, dan adviseren wij je om rechtstreeks contact met ons op te nemen via [email protected], onder vermelding van jouw bestelnummer. We zorgen ervoor dat je de artikelen die je oorspronkelijk hebt gekozen binnen 48 uur ontvangt.

Alle producten van Horlogewinkel worden geleverd met de originele fabrieksgarantie. Als  een artikel gerepareerd moet worden dat binnen de oorspronkelijke garantieperiode valt, neem dan contact met ons op via [email protected].

Scroll naar boven