Search
Close this search box.

Kate Spade horloge

Kate spade is een horlogemerk uit New York. Opgereicht in 1993 door Kate en Andy Spade. In 2017 is het merk overgenomen door Tapestry. 

De horloges van Kate Spade kenmerken zich door de typische New York city Style en het Schoppen icoon. Bij horlogewinkel hebben wij een ruim aanbod van Kate Spade Horloges. Blader door onze webshop om een goed beeld te krijgen van de verschillende soorten horloges. 

Sinds de lancering van Kate Spade in 1993 kreeg het merk vooral de bekendheid door haar unieke handtassen. Vandaag de dag is het merk uitgegroeid tot een stijlhuis vol met handtassen, kleding, sieraden, schoenen en woonaccessoires. Kortom een merk die wij van Horlogewinkel.com zeker aan onze klanten willen tonen. 

Horlogesoorten van Kate Spade 

Bij Horlogewinkel.com hebben wij momenteel 9 verschillende horloges van Kate Spade in ons assortiment. Verschillende kleuren hebben wij opgenomen. Goudkleurige horloges, zilveren horloges, rosé kleur horloges en horloges met print. Zowel met dunne als een brede band.  

Kate spade horloge met korting 

Door onze goede inkoop kanalen en om onze voorraden niet over te laten lopen kunnen wij een Kate Spade horloge voordelig aanbieden. Ontdek nu een kwalitatieve horloge met maar liefst 60% korting in onze webshop! 

Scroll naar boven