Search
Close this search box.

RETOURNEREN

Ruilen?

Als het product bij ontvangst niet bevalt en het geruild moet worden, is het uiteraard mogelijk om dit te retourneren. Ook zonder te ruilen is het mogelijk een bestelling te retourneren.
Echter hangen er voorwaarden aan zodat we de retours goed kunnen verwerken. Zie hieronder de voorwaarden:.

RETOURVOORWAARDEN

  • Vermeld altijd uw ordernummer.
  • Retourneren kan binnen 60 dagen na ontvangst van de bestelling.
  • Het product is onbeschadigd en heeft geen draagsporen.
  • Het product dient te zijn verpakt in de originele verpakking met bijgeleverde accessoires.
  • De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken en eventueel te passen zoals je dat ook in onze winkels mag doen. Labels, stickers, kaartjes & beschermplastic mogen niet verwijderd worden en horlogebandjes mogen niet worden versteld.

Houdt rekening mee dat retourneren niet kosteloos is.

We zullen uiteindelijk de kosten doorberekenen bij de terugbetaling.

Mocht alles toch op één lijn zijn met de retourvoorwaarden hierboven, dan kunt u onze retourpagina bezoeken. Het is belangrijk om uw bestelnummer te hebben om een retour aan te maken.

Mocht het zo zijn dat het product wordt geretourneerd waarbij de retourvoorwaarden niet zijn gevolgd, zullen wij per direct het product terugsturen en hebben wij het recht om de kosten daarvan te verhalen bij de klant.

Herroepingsrecht

U heeft na annulering 60 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag van het product minus de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, die worden van het orderbedrag afgehaald. Deze kosten bedragen circa 6,95(NL) of buiten Nederland is het 10,-(BE) per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  Na ontvangst zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag minus de verzendkosten binnen 3-5 werkdagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht dit zo het geval zijn, ontvangen wij daar graag een bericht per e-mail over zodat we dit kunnen verwerken.

Retourneren is op eigen risico, we zijn niet aansprakelijk als PostNL het pakket verliest. U bent zelf verantwoordelijk voor de levering naar ons. Dit kunt u doen door het pakket verzekerd te sturen op eigen kosten. Zie https://www.thuiswinkel.org/helpcenter/retourneren/

Scroll naar boven